ЖИТТЯ

Військовим зарплати нараховуватимуть за новими правилами

З 1 лютого заробітні плати військових зміняться. Виплати напряму залежатимуть від районів перебування військовослужбовців, складності й специфіки бойових чи спеціальних завдань, які вони виконують. Нові правила стосуються тих, хто служить поза зоною бойових дій. Бійців, які воюють на фронті, зміни не зачеплять.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна.

Від 1 лютого 2023 року бойові виплати у 100 тисяч гривень на місяць будуть збережені українським бійцям, які воюють на передньому краї. Те ж саме стосується сімей полонених та зниклих безвісти — виплати винагороди у розмірі 100 тисяч гривень для них також зберігаються.

Зміни торкнуться винятково військовослужбовців та співробітників системи МВС, які перебувають поза зоною бойових дій у різних регіонах України, строковиків і курсантів ВВНЗ, офіцерів управлінь і штабів, а також деяких інших категорій. Доплачувати 30 тисяч гривень їм не будуть.

Будуть збільшені розміри щомісячного (основного) грошового забезпечення (без додаткової винагороди) військовослужбовців так, щоб мінімальний його рівень для Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України, становив не менше ніж 20 100 гривень. А для осіб рядового і начальницького складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та поліцейських Національної поліції України — на рівні не менше ніж 17 тисяч гривень.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині СБУ викрили двох колаборантів. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас