ЖИТТЯ

За три тижні до Запоріжжя дісталися п’ятеро людей, яких окупанти “депортували” з окупованої території

Вчора, 24 січня, до Запоріжжя прибули двоє депортованих з окупованої території людей. Це чоловік та жінка з Дніпрорудного, яких російські окупанти видворили з пункту пропуску у Василівці. Патрульна поліція одразу супроводила людей до хабу.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

“Депортовані” проходили з якимись пакетами, але без речей. Особисті речі залишились на тимчасово окупованій території. З зараз з ними працюють відповідні відомства і далі люди вже вирішують самі, куди вони хочуть розселитися, або їхати далі.

За останні три тижні до хабу прибуло п’ятеро депортованих з тимчасово окупованих територій. Доля ще п’ятьох людей, яких депортували 14 січня, досі невідома.

«Депортували начебто ще одного чоловіка, здається, тобто шість — така статистика, мабуть, я більше і не чув. Але не всі, про кого вони кажуть, що їх депортували, не всі виїжджають до нас, тобто можуть казати депортували, але наразі їх доля невідома», — повідомляє координатор Запорізького хабу для переселенців Олексій Савицький.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти шукають більш безпечні для себе місця, прикриваючись ЗАЕС. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас