ЖИТТЯ

У Нікополі 37-річний чоловік викрав дитячий велосипед з під’їзда будинку

У Нікополі затримали 37-річного чоловіка за викрадення дитячого велосипеда. Зловмисник зайшов до відкритого під’їзда та на сходовому майданчику викрав велосипед «Мустанг». Його помітили мешканці будинка та викликали поліцію.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

24 січня, близько 18:00, в поліцію повідомили про крадіжку велосипеда 7-річної дівчинки. Потерпілий разом із сусідом побачили, як невідомий спускається сходами з викраденим майном та звернулися до поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника та повернули власнику дитячий велосипед. В ході досудового розслідування будо встановлено особу правопорушника – ним виявився 37-річний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час слідчим вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 38-річний нападник посеред вулиці вдарив чоловіка ножем у груди та втік. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас