ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 38-річний нападник посеред вулиці вдарив чоловіка ножем у груди та втік

У Павлограді 38-річний місцевій мешканець на вулиці вдарив чоловіка ножем у груди та втік. Потерпілого доставили до лікарні.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 24 січня близько 14:10 біля одного із супермаркетів міста Павлограда. До поліції надійшло повідомлення, що каретою швидкої допомоги з ножовим пораненням у груди до лікарні доставили чоловіка. Поліцейські встановили, що зловмисник завдав опоненту ножове поранення у груди та втік. Перехожі викликали “швидку”.

Нападником виявився 38-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину – ніж, вилучили на місці злочину та направили на експертне дослідження.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Раніше ми повідомили про те що у Дніпрі в квартирі знайшли мертву дівчину та хлопця з порізаними венами. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас