ЖИТТЯ

В Нікополі керівника МЖКІ звільнено через закупівлю ОСБ-плит по завищеним цінам

У своєму вечірньому зверненні мер Нікополя Олександр Саюк розповів про ситуацію стосовно закупівлі містом ОСБ-плит по завищеним цінам. Листи бескоштовно роздають постраждалим після обстрілів, щоб закрили розбиті вікна. Мер перевірив документацію та прийняв кардинальне рішення відносно відповідальної особи. Даним фактом будуть займатися правоохоронці. 

Про це повідомили в оперативному Telegram-каналі Нікополя, передає Інформатор.

“По-перше, хочу надати інформацію щодо закупівель ОСБлистів по завищеним цінам комунальним підприємством «Міська житлово-технічна інспекція», розповідає мер.  23 січня я підписав доручення відділу контролю Нікопольської міської ради на перевірку даних закупівель.

За результати перевірки було підтверджено факт закупівель ОСБ-листів по завищеним цінам. Тому я підписав розпорядження про звільнення з посади керівника підприємства «Міська житлово-технічна інспекція» Романія Євгена.

Також, всі результати перевірки надав до правоохоронних органів для подальшого розгляду. Вважаю, що ні за яких обставин дана ситуація не припустима. Тому, я завжди буду реагувати згідно з законом”, – сказав мер.

Продовжуємо працювати на благо Нікополя та нікопольців, сказав Олександр Саюк. Він побажав доброго вечора та спокійної ночі.

Раніше ми повідомили про те, що Кабмін України ухвалив відставку Валентина Резніченка з посади голови ОВА. Антикорупційний суд стягнув у дохід держави майно російського мільярдера, серед якого нерухомість у Нікополі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас