ЖИТТЯ

У Нікополі “жартівники” викликали “швидку”, з приводу вибухової травми, на неіснуючу адресу

22 січня, о 10:00, до Нікопольської станції екстреної медичної допомоги надійшов виклик з приводу вибухової травми у чоловіка. Жінка, котра телефонувала на лінію “102”, себе не назвала, а повідомила адресу: Нікополь, провулок Мирний, 12.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

За вказаною адресою негайно було направлено карету “швидкої”. Яке ж було здивування працівників бригади, коли виявилося, що такої адреси в Нікополі немає, провулок Мирний є, але закінчується він 10-м номером і обстрілів за останні декілька діб там зафіксовано не було.

Диспетчери вирішили, на всякий випадок, перевірити ще вулицю Миру, яка також є в Нікополі, але і там нумерація будинків по парній стороні закінчується 10-м номером і обстрілів там останнім часом зафіксовано не було. Декілька разів диспетчери намагалися зв’язатися по телефону, який їм передав оператор «102» з заявником, але це виявилося даремною справою – ніхто не відповідав.

Перевірили диспетчери по гугл-картах місто Марганець, селища Вишетарасівку та Червоногригорівку, які регулярно піддаються артобстрілам з лівого боку Каховського водосховища, навіть зв’язалися з диспетчерською «103» міста Запоріжжя, але ніде не знайдено потерпілих на провулку Мирному у вказаних населених пунктах.

“Хочеться звернутися через соціальні мережі до «жартівників», які дозволяють собі подібні жарти, роблячи фальшиві виклики служб, які працюють в вогнищах, куди прилітають артилерійські снаряди та ракети ворога з одним-єдиним запитанням: «Вам не соромно?» Хоча відповідь і так очевидна – не соромно!!! Хіба може бути соромно людині, яка шукає собі розвагу там, де горе, людська кров, біль та страждання!!!”, – сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що у ЦНАПі Нікополя з’явився портативний дефібрилятор. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас