ЖИТТЯ

У Дніпрі ідентифікують тіла загиблих людей внаслідок ракетного удару

У суботу, 14 січня,  росіяни завдавали ракетного удару по багатоповерхівці Дніпра. Зруйновано 72 оселі та 282 —  пошкоджено. Травми отримали 81 людина, з них — 16 дітей. 

Внаслідок удару по Дніпру – 127 постраждалих, з них 46 людей загинули, в тому числі шестеро дітей. 40 осіб ідентифікували. Дев’ять осіб вважаються зниклими безвісти. Знайдено 6 фрагментів тіл.  Надзвичайники дістали з-під завалів 39 осіб, з них 6 – діти. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОВА.

Ідентифікація загиблих наразі триває. Процес може зайняти ще до двох тижнів.

Також правоохоронці продовжують приймати заяви від постраждалих внаслідок ракетної атаки на багатоповерхівку. Вже надійшло 576 повідомлень про ушкодження квартир чи іншого майна. Такі цифри під час брифінгу озвучив заступник начальника поліції Дніпропетровської області Володимир Богоніс.

“З наявних заяв 431 стосується пошкодження майна. Вони не тільки від мешканців багатоповерхівки, по якій було завдано ракетного удару. Зверталися й люди з інших будинків. Також маємо 47 заяв про пошкодження автомобілів та 10 – адмінбудівель”, – зазначив він.

Раніше ми повідомили імена загиблих від ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі. Чому у Дніпрі на місці трагедії не вдасться знайти усіх загиблих.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас