ЖИТТЯ

Яка поточна ситуація зі світлом у Дніпропетровській області

В енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак. На 21 січня НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області на рівні 1123,74 МВт на день та 1121,93 на ніч. Це 51% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Нікопольського РВА Євгена Євтушенко.

На 22 січня ліміт на 70 МВт нижче, але завдяки сприятливим погоднім умовам, відповідальному споживанню і тісній співпраці з промисловими підприємствами докладені максимум зусиль, щоб проводити відключення згідно стабілізаційних графіків до 24:00 21 січня.

Мешканців Дніпропетровщини просять помірно користуватися електроенергію – вимкнути всі прилади з розетки в період відключення. Після того, як світло з’явилось, – вмикати їх по черзі. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Раніше ми повідомили про те, що як енергетики під обстрілами лагодять останню працюючу лінію, що з’єднує Запорізьку АЕС з енергосистемою України. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас