ЖИТТЯ

Чи діють у Нікополі 18 січня графіки відключень світла

У середу, 18 січня, у Нікополі та області застосували екстрені відключення світла. Графіки, які складали раніше, не діють. Тримайте техніку та повербанки зарядженими.

Такі дані вказані в повідомленні ДТЕК “Дніпровські електромережі”. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

“Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК “Укренерго”, іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації”, — йдеться у повідомленні.

Відмітимо, що у Дніпрі та області діють лише аварійні відключення. Це означає, що відключення не підпорядковуються ніяким графікам. Ті повідомлення, які розповсюджуються у соцмережах, є фейковими. У ДТЕК Інформатору повідомили, що 17 січня Дніпропетровській області зменшили граничні ліміти споживання електроенергії, які регіон перевищував. У зв’язку з цим в області останнім часом екстрені відключення трапляються майже не щодня.

Також розповіли, що екстрені відключення можуть тривати декілька годин поспіль, але не можуть перевищувати 8 годин за раз. Тобто, аварійні відключення можуть тривати до 8 годин, але не більше.

Раніше ми повідомили про те, що покарали три обленерго за недотримання графіків відключення світла в України. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас