ЖИТТЯ

Змінивши юридичну адресу Запорізької АЕС окупанти намагаються підкреслити приналежність станції до рф

Після окупації найбільшої в Європі Запорізької атомної електростанції в “Росатомі” змінили юридичну адресу підприємства, перепідпорядкувавши ЗАЕС Москві. Таким чином окупанти намагаються підкреслити приналежність Запорізької АЕС до рф.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Зміна юридичної адреси Запорізької АЕС ніяк не змінюють юридичного статусу станції. І скільки б окупанти не намагались ототожнювати ЗАЕС із росією, увесь цивілізований світ вважає станцію тимчасово захопленою та вимагає повернути її під контроль України.

«Вони «віджимають» в енергодарців рухоме та нерухоме майно і, прикриваючись потребами російської армії, рейдерять місцеві підприємства, щоб набити власні кишені», — йдеться в повідомленні.

У “Енергоатомі” зауважили що, таким чином російські військові на тимчасово окупованій території України повторюють дії фашистів під час Другої світової війни в анексованих Судетах чи Гданську. Зрештою, окупантів спіткає доля гітлерівців у Судетах. Справедливий суд чекає на кожного, хто вчиняв військові злочини, а всі прихвосні та колаборанти будуть депортовані. Після звільнення Енергодару і повної деокупації Запорізької АЕС.

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області окупанти маскуються під “місцевих” для виявлення патріотів. Детальніше тут.

Анна Томілов

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас