ЖИТТЯ

У Запорізькій області окупанти маскуються під “місцевих” для виявлення патріотів

На території Запорізької області більшає непроханих «гостей» з різних глибинок росії. Вони почали використовувати українську символіку, аби втертися в довіру до місцевого населення і виявити патріотів.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Зокрема, у Мелітополі кількість росіян, бурятів, осетинів, кадирівців  перевищила кількість місцевих жителів, які вимушені залишатись в окупації. загарбники настільки хочуть здаватися «своїми», що навіть використовують українську символіку.  Чіпляють на КамАЗи український прапор і вирушають на північ від Мелітополя в сторону Василівки, селяться по сусідству з цивільними у житло людей, які виїхали з окупації, перевдягаються у цивільних і підслуховують розмови на вулицях.

Крім того, окупанти пересіли з вантажівок на легкові авто з українськими номерами, а також перевозять військових у шкільних автобусах з написом «діти». Місцеві мешканці чекають на повернення українського прапора, тому окупанти навмисно провокують людей на емоції, щоб виявити і покарати патріотів України.

Раніше ми повідомили про те, що Рафаель Гроссі знову відвідає Україну і росію, аби продовжити перемовини щодо демілітаризації ЗАЕС. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас