Нікополь До сайту

Під Нікополем з палаючого будинку врятували собаку

12-го січня, о 8:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у житловому будинку на вулиці Галайди у селі Покровське. За повідомленням було направлено рятувальників Нікопольської та Покровської місцевої пожежної команди.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Реклама

На місці події вогнеборці встановили, що з одноповерхового житлового будинку йде щільний дим. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники потрапили всередину житла, почали гасити займання.

У селі Покровському сталася пожежа

Одночасно, з задимленого будинку співробітники ДСНС витягли пса на свіже повітря. Швидко привели чотирилапого до тями та передали власнику.

Вогнеборці Нікополя та Покровського гасили будинок

Під Нікополем з палаючого будинку врятували собаку

Вогонь пошкодив стіни, підлогу будинку та майно на загальній площі 20 кв. м. Полум’я ліквідували о 9:46. Пожежу гасили 10 рятувальників за допомогою 2 одиниць спецтехніки.

Реклама

Пожежу гасили 10 рятувальників

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі пожежа забрала життя маленької дівчинки: ще двоє дітей отримали травми. В Покрові рятувальники вивели з палаючої оселі двох людей. На Дніпропетровщині заживо згоріли 11 поросят. У Нікополі на вулиці Трубченка горіла 1-кімнатна квартира: вогонь гасили 15 рятувальників.

Альона Антонова

Реклама