ЖИТТЯ

До моргу Мелітополя доставили фуру з загиблими окупантами

Окупанти перетворили Мелітополь на повноцінну військову базу. Вони розмістили особовий склад в школах та дитсадках, військову техніку на виробничих майданчиках.

Вихідні для росіян у Мелітополі були доволі “спекотними”. Мер міста Іван Федоров в етері телемарафону розповів подробиці про “бавовну”. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

За його словами, рашисти розмістили свої склади боєприпасів на території заводу “Гідромаш” та підприємства “Мелітопольський компресор”, які розташовані поруч. В ніч на неділю, 8 січня, ЗСУ завдали ударів по цих базах – у місті пролунали надпотужні вибухи. “Таких потужних вибухів від 24 лютого у місті не було”, – сказав Федоров.

Приблизно до шостої ранку відбувалася детонація боєприпасів. Потім, о першій годині дня, вибухи продовжилися. Федоров повідомив, що військової бази рашистів разом із складами боєприпасів більше немає.

Одразу після вибухів рашисти підняли у повітря свою авіацію (гвинтокрили). “Це вони постійно так роблять(після вибухів, – ред.), намагаючись відшукати інформаторів”, – зазначив мер.

Згодом Іван Федоров розповів у телеграмі про загиблих та поранених окупантів.

“Сьогодні (9 січня, – ред.) до моргу поки що окупованого Мелітополя завезли повну фуру ліквідованих росвійськових. Подекуди розірвані тіла розвантажили насипом, зайнявши весь морг”, – повідомив мер.

Вочевидь, частина загиблих рашистів – наслідки “бавовни” 8 січня.

Також він зазначив, що наразі мелітопольські лікарні переповнені пораненими окупантами, яких завезли з Василівки та інших населених пунктів на півночі від Мелітополя.

“З кожним днем середня тривалість життя рашистів буквально тане на очах”, – наголосив Федоров.

Раніше ми повідомили про те, що 43-річна мешканка Нікополя підтримувала окупантів. Жінку затримали при спробі втекти до Польщі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас