ЖИТТЯ

43-річна мешканка Нікополя підтримувала окупантів: жінку затримали при спробі втекти до Польщі

На Львівщині СБУ затримала 43-річну прихильницю росії, яка намагалася втекти до Польщі. Колаборантка, мешканка Нікополя, відкрито підтримувала російську агресію та злочинні дії окупантів. Жінці вже повідомили про підозру.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, жінка, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі, неодноразово поширювала матеріали із виправдовуванням збройної агресії рф та підтримкою військовослужбовців країни-агресора.

У грудні минулого року, ховаючись від обстрілів, підозрювана переїхала до Львова, де продовжила схвалювати дії окупантів, закликала їх не зупинятись та продовжувати збройну агресію.

За клопотанням прокурора, суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснювало  Управління СБУ у Львівській області.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 43-річній мешканці Нікополя у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії рф проти України та схвалення її учасників (ч. 2, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

Раніше ми повідомили про те, як минула ніч на Нікопольщині. 9 годин тривоги і удари «Градами» та важкою артилерією по Марганецькій громаді.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас