Нікополь До сайту

У Дніпропетровській області затримали двох підозрюваних у жорстокому вбивстві 36-річного чоловіка

У Павлограді затримали двох місцевих мешканців. Їх підозрюють у скоєнні умисного вбивства. Під час сварки, жінка завдала потерпілому численні ножові поранення, а потім разом зі своїм співмешканцем вони розчленували тіло померлого та винесли його на пустир.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Реклама

Розчленоване тіло чоловіка 30 грудня виявили на вулиці Новоросійській. Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 36-річний уродженець міста Тернівка, який з липня мешкав у Павлограді.

Завдяки масштабній роботі, вже за тиждень слідчі спільно з оперативниками карного розшуку встановили двох підозрюваних у злочині та отримали вагомі докази їх причетності до жорстокого вбивства. Підозрювані – двоє жителів міста Павлоград, 39-річна жінка та її 40-річний співмешканець. У їх квартирі поліцейські провели обшук та виявили речові докази: знаряддя злочину, особисті речі та документи потерпілого.

З’ясувалось, що 24 грудня підозрювані запросили чоловіка до себе в гості. Під час застілля між ними виник конфлікт, жінка схопила ніж та завдала гостю численні ножові поранення, внаслідок яких він помер. Щоб приховати злочин та уникнути кримінальної відповідальності, співмешканці розчленували тіло, а наступного дня винесли та викинули його в яму. Речі вбитого вивезли в інший район міста.

Реклама

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину – ніж, та інші речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

6 січня зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваним вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині шестимісячний хлопчик помер через декілька годин після щеплення. Детальніше тут.

Реклама

Анна Томілова

Реклама