ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області затримали двох підозрюваних у жорстокому вбивстві 36-річного чоловіка

У Павлограді затримали двох місцевих мешканців. Їх підозрюють у скоєнні умисного вбивства. Під час сварки, жінка завдала потерпілому численні ножові поранення, а потім разом зі своїм співмешканцем вони розчленували тіло померлого та винесли його на пустир.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Розчленоване тіло чоловіка 30 грудня виявили на вулиці Новоросійській. Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 36-річний уродженець міста Тернівка, який з липня мешкав у Павлограді.

Завдяки масштабній роботі, вже за тиждень слідчі спільно з оперативниками карного розшуку встановили двох підозрюваних у злочині та отримали вагомі докази їх причетності до жорстокого вбивства. Підозрювані – двоє жителів міста Павлоград, 39-річна жінка та її 40-річний співмешканець. У їх квартирі поліцейські провели обшук та виявили речові докази: знаряддя злочину, особисті речі та документи потерпілого.

З’ясувалось, що 24 грудня підозрювані запросили чоловіка до себе в гості. Під час застілля між ними виник конфлікт, жінка схопила ніж та завдала гостю численні ножові поранення, внаслідок яких він помер. Щоб приховати злочин та уникнути кримінальної відповідальності, співмешканці розчленували тіло, а наступного дня винесли та викинули його в яму. Речі вбитого вивезли в інший район міста.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину – ніж, та інші речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

6 січня зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваним вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині шестимісячний хлопчик помер через декілька годин після щеплення. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас