ЖИТТЯ

Вбивства, крадіжки, проникнення до чужої оселі: про обстановку в Енергодарі розповіли військові

В Енергодарі безліч будинків й досі залишаються без опалення через брак котлів, які окупанти завезли до міста. При цьому блоки АЕС стоять без руху. Кримінал процвітає: вбивства між жителями міста, крадіжки, окупанти вдираються до чужих квартир та гаражів. 

Про це розповіли військові у Telegram-каналі “Непосредственно Gachi”, повідомляє Інформатор.

Тих, хто підписав туалетний папір з “росатомом”, селять у квартири та будинки людей які виїхали, пишуть військові. Часом виганяють людей з будинків. Причому там де немає опалення та води з електрикою.

У лікарню завезли орко-лікарів, але ось невдача. Їх не вистачає, оскільки здебільшого зайняті вояками росії. Постає питання, навіщо завозити нових лікарів і виганяти старих, якщо лікарня стоїть на мертвому місці і приймає мирне населення зі скрипом.

Прибрали гривню, на тимчасовій основі ввели рублі. “Чому на тимчасовій? Тому що Енергодар був і буде Україною, за нього ніхто не забув, і з кожним днем перемога стає ближчою, йдеться у повідомленні. Ротація МАГАТЕ сидить бухає з рф в місцевій забігайлівці”, – йдеться у повідомленні.

Нещодавно запровадили на окупованій території Запорізької області пропуски. Навіщо – не зрозуміло. Причому не додумалися зробити опорний пункт видачі в Енергодарі. Люди повинні кудись їхати, пройти дев’ять кіл пекла, щоб дістатися цих пунктів видачі. Було 4, стало 3 пункти видачі.

“ЗСУ постаралися, видали свої пропуски прямо в комендатуру Василівки, з рештою так само проблема вирішувана. Немає комендатури – немає проблем”, – пишуть військові.

З блокпостами також. Попросив вас накидати блокпостів по Запорізькій області, ви накидали більше сотні різних постів. Причому серед повідомлень у бот було фото зроблене мобіком на одному з постів Запорізької області. Трохи подумавши, вирішили налякати фр березі Енергодару. Як ви бачили успішно, бігли так що п’яти виблискували. Микалися по дворах, по селах, до хат забігали від переляку. А це ще не кінець, далі буде серйозніше.. Це була лише розминка.

“Я розумію, що всі втомилися від цього. Потерпіть трохи. Мешканці на окупованій території, особливо стосується берега Енергодару – ви герої. Без вас ми як без очей та вух. Сидячи в окупації, не втрачаєте надію і не здаєтеся, тисну руку кожному. Бережіть себе та своїх близьких!”, –  дякують Gachi.

Раніше ми повідомили про те, що під Енергодаром окупант під час розбірок зі співслужбовцями підірвав себе гранатою. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас