ЖИТТЯ

У Марганці жінка під час сварки вдарила 40-річного чоловіка кухонним ножем у груди

В Марганці почастішали випадки домашнього насилля з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень в стані алкогольного сп’яніння. Іноді буває до трьох викликів за добу. Як відмічають медики, ініціаторами ножових поранень є жінки.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

25 грудня, о 23:02, до швидкої надійшов виклик з приводу ножового поранення в груди. На виклик негайно виїхала бригада екстреної медичної допомоги.

По прибуттю медики виявили чоловіка 1982 року народження з проникаючим ножовим пораненням в грудну клітку. При з’ясуванні обставин встановили, що жінка в алкогольному сп’янінні під час сварки вдарила кухонним ножем чоловіка.

Під час огляду: стан постраждалого тяжкий, велика легенева кровотеча. Чоловіку встановлено діагноз: проникаюче ножове поранення грудної клітки, клапанний гемоторакс, геморагічний шок 1 стадії. Постраждалому надали першу медичну допомогу та доставили у лікарню міста.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині подружжя засудили до 12 років позбавлення волі за розбещення 3-річної дівчинки. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас