ЖИТТЯ

У Марганці 35-річний чоловік на вулиці агітував за радянський союз

У Марганці затримали 35-річного чоловіка який пропарадував комунізм. Місцевий мешканець перебував на вулиці з комуністичним прапором та агітував за радянський союз.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

15 грудня, о 11:45, місцеві мешканці повідомили до поліції про чоловіка, який на вулиці Горького у Марганці пропагує комунізм. На місці події поліцейські встановили місцевого мешканця, який мав червоний прапор із символікою тоталітарного режиму та виголошував антиукраїнські гасла. Відносно агітатора відкрили кримінальне провадження.

27 грудня зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статі – до п’яти років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому Розі затримали 19-річного юнака який підірвав гранату на вулиці. Детальніше тут.

У Марганці 35-річний чоловік на вулиці агітував за радянський союз

У Марганці 35-річний чоловік на вулиці агітував за радянський союз

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас