ЖИТТЯ

Поліцейські Нікополя підтримали колег, які несуть службу на Херсонщині

Правоохоронці Нікополя завітали до колег які несуть службу у Херсонській області. Привезли колегам речі першої потреби та продукти, а місцевих діток пригостили смаколиками.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Напередодні свят працівники Нікопольського управління поліції завітали до колег, які несуть службу у Бериславському району Херсонській області. Вони привезли правоохоронцям фрукти із садів Нікопольського району, крупи та домашню тушонку, приготовану місцевими волонтерами. Також не оминули увагою і місцевих діточок, яким передали солодощі.

Бериславський район був окупований росіянами з 23 березня по 10 жовтня. Сім місяців місцеві жителі потерпали від знущань окупантів, поки українська армія не звільнила населені пункти. Зараз тут несуть службу співробітники Нікопольського РУП у складі зведеного загону поліції Дніпропетровської області. Правоохоронці виконують обов’язки з охорони громадського порядку, виявляють зброю та боєприпаси, розшукують злочинців та колаборантів, а також опікуються потребами місцевого населення.

«Ми постійно тримаємо зв’язок із нашими колегами, які несуть службу на деокупованих територіях. Тож перед святами вирішили підтримати та пригостити їх» – підполковник поліції Роман Яровий.

Раніше ми повідомили про те, що Олександр Вілкул отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас