ЖИТТЯ

«Огірочків надішлеш?»: путін зателефонував дівчинці із Водяного

Президент росії владімір путін поговорив по телефону з 8-річною дівчинкою з окупованої частини Запорізької області, для якої загарбники влаштували поїздку до Великого Устюга. Кремлівський диктатор в рамках акції «Ялинка бажань» буцімто обрав саме її листівку, в якій дитина писала, що «мріє відвідати будинок Діда Мороза і побувати в Криму».

Про це російські ЗМІ повідомляють з посиланням на офіційний телеграм-канал кремля, пише “Медіа Центр Енергодра”.

На відео, оприлюдненому російськими пропагандистами, путін допитується у дівчинки про її враження від поїздки до «резиденції Діда Мороза» та просить дитину надіслати йому огірків.

«Чаєм пригощали? Бублики якісь там? Печиво? Смачно? Ну, слава Богу. Мамі з татом передавай привіт. Надішлеш мені теж… Я знаю, ви вирощуєте там огірки, помідори. Огірочків надішлеш? Так. Буду чекати новорічних подаруночків. Гаразд?»,— сказав путін дівчинки.

У відповідь батьки дівчинки пообіцяли виконати прохання путіна та подякували йому за «здійснення дитячих мрій». Вочевидь, їх не бентежить те, що війська кремлівського лідера щодня вбивають та калічать мирних жителів України, дорослих і дітей.

Після того, як відео поширилося мережею, енергодарські телеграм-канали повідомили, що родина, яка знялася в пропагандистському відео, мешкає в селі Водяне.

Раніше ми повідомили про вночі росіяни 8 разів обстріляли Нікополь і район. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас