ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 21-річному чоловіку відірвало палець петардою

У Кам’янському райні в селі Божедарівка нетверезий 21-річний відпалив петарду у руках. Чоловік не всиг вчасно викинути її і йому відірвало палець. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Кривий Ріг.

Фельдшери швидкісної пояснили, що чоловік недооцінив ситуацію, не зміг швидко та адекватно реагувати на події. В результаті вибуху петарди хлопець отримав ампутацію п’ятого пальця, та множинні рвані рани лівої кисті.

“Війна розділила життя кожного українця на «до» і «після». Ніхто з нас вже ніколи не зможе повернутися до того життя, яким воно було до 24 лютого. Так, зараз кожен з нас переживає війну по-різному. Українські військові тримають ключові рубежі на всій передовій, волонтери допомагають військовим медзасобами, одягом, їжею, гігієнічними засобами, енергетики працюють у режимі нон-стоп, та роблять усе, щоб відновити електрику, у кожного свій фронт. Але є і такі громадяни, яким хочеться видовищ”, – обурюються медики.

Раніше ми повідомили про те, що 17-річний хлопець заради кохання втік від опікунів з Польщі на Дніпропетровщину. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас