ЖИТТЯ

Двох працівників Запорізької АЕС нагороджено орденами “За мужність”

З нагоди Дня енергетика двох працівників Запорізької АЕС нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №871/2022 від 22 грудня 2022 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня енергетика».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Зокрема, за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені у ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, та сумлінне виконання професійного обов’язку орденами «За мужність» ІІІ ступеня відзначено водолаза Андрія Гончарука (посмертно) та слюсаря Сергія Швеця.

«Пишаємось усіма нескореними атомниками, котрі в окупації й під шаленим тиском залишаються вірними Україні та виконують свою місію – захищають державу і весь світ від ядерної та радіаційної катастрофи», — зазначили в Енергоатомі.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф обстріляли з “Градів”, “Ураганів” та важкої артилерії Нікопольський район. Детальніше тут.

Анна Томілова

Фото: Артем Тульчинський 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас