ЖИТТЯ

Стало відомо ім’я рятівника 12-річної дівчини, яка провалилася під лід на Дніпропетровщині

7-го грудня на Ставках у Покровському районі Кривого Рогу ледь не потонула дитина. 12-річна дівчина провалилася під лід. На щастя, її врятував перехожий. Згодом стало відомо ім’я рятівника. Це – працівник рудника Суха Балка Євген Кльонов.

Про це повідомила пресслужба головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Того дня Євген з дружиною гуляли неподалік, коли побачили дівчинку у воді посеред ставка. Не гаючи часу, чоловік кинувся до дитини. Серед рятувальних засобів у нього була лише гілка. Євген, в одному светрі, повз по щойно утвореній кризі, допоки не наблизився до дівчинки.

«Найстрашніше, коли вона сказала, що більше не може. Я злякався, адже не зможу її звідти дістати. Якщо дитина потоне на моїх очах, я не переживу», – ділився переживаннями Євген.

У дівчини вже не було сил триматись у воді. Але усе обійшлось. Він простягнув їй гілку та швидко витягнув дитину з води. Разом вони добрались до берегу, де чекала їх дружина Євгена, Аліса.

Промокший чоловік одразу пішов додому. Із дівчинкою залишилися Аліса та ще одна небайдужа жінка. Дитині надали першу допомогу, намагаючись її зігріти – зняли мокрий одяг, загорнули у куртку Євгена та чекали до приїзду рятувальників та швидкої. Наразі з дівчиною все гаразд, і вона дуже вдячна Сергію та його дружині за врятоване життя та допомогу.

Без сумніву, вчинок Євгена Кльонова не міг залишитись поза увагою. Надзвичайники Криворізьке районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області вручили чоловіку подяку за його героїчний вчинок та швидкі дії, що врятували життя дитини.

“Дякуємо родині Кльонових та жінці, яку не вдалося відшукати, за їх небайдужість і порятунок найбільшої людської цінності – життя. Такий вчинок заслуговує поваги,” – йдеться у повыдомленні.

Раніше ми повідомили про те, що працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин. Мешканців Дніпропетровщини закликають не виходити на водойми.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас