ЖИТТЯ

Працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин

Олександр Хачко — працівник Запорізької АЕС. Восени 2019 року він врятував дівчинку, яка провалилася під лід на озері в Енергодарі. За проявлені героїзм і мужність Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року». Нещодавно чоловік освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин. Закохані серця допомогли об’єднати столичні рятувальники. 

Про це повідомляє “Медіа Центр Енергодара”, передає Інформатор.

Служба порятунку «101» поєднала під час війни закоханих з окупованих Енергодара і Бердянська. Працівник Запорізької АЕС в пожежній частині освідчився коханій Оксані, яка разом із сином Максимом виїхала з окупації в Бердянську до Запоріжжя. В новому місті вони познайомилися із запорізькими рятувальниками та часто в них гостювали. Там і зустрілися Олександр та Оксана. Спочатку вони дружили, спілкувались, а далі відчули дещо більше. До речі, син Максим – герой, який допомагає Україні своїм талантом. Юний художник продає свої картини, а зароблені кошти перераховує військовим. З початку війни хлопчик перерахував захисникам вже понад 100 тисяч гривень.

Працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій

Працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій

Пропозиція руки та серця від Олександра була несподіванкою для Оксани. Вона разом з сином приїхала на запрошення спілки журналістів у Київ. А ось пропозицію влаштували поза поглядом Оксани.

Закохані серця допомогли об'єднати столичні рятувальники

Закохані серця допомогли об’єднати столичні рятувальники

Так вийшло, що Олександр теж приїхав у Київ. Він знав, що Максим разом з мамою перебувають тут. Чоловік зрозумів, що кращої нагоди, аби зізнатися у своїх почуттях, годі й шукати. Тому Олександр звернувся по допомогу до столичних рятувальників.

Кохання під час війни

Кохання під час війни

Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року»

Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року»

Під приводом екскурсії фахівці ДСНС запросили Оксану з Максимом відвідати 1 Державну пожежно-рятувальну частину. Якраз під час демонстрації роботи автодрабини несподівано пролунала «Тривога», і рятувальники мали вирушати на виклик. Перший хід на виїзд. Та от пожежний автомобіль далі фасаду не поїхав, бо із авто вийшов Олександр з квітами та обручкою. Ставши на коліно, він освідчився у коханні та почув у відповідь заповітне «Так!».

Раніше ми повідомили про те, що юна школярка з Покрова співом зібрала кошти на прилад нічного бачення для військових. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас