ЖИТТЯ

В Марганці місцевий мешканець здавав військам рф розташування ЗСУ

Мешканець Марганцю здавав ворогу розташування військових ЗСУ на території Нікопольського району. Чоловіку загрожує покарання у вигляді п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Марганцю за фактом вчинення державної зради в умовах воєнного стану та незаконного поводження з вибуховими речовинами та пристроями без передбаченого законом дозволу.

За даними слідства, проросійськи налаштований чоловік, використовуючи Інтернет-месенджер «Telegram», передав військовим збройних сил РФ інформацію про місця дислокації, переміщення особистого складу та військової техніки ЗС України на території Нікопольського району.

Обвинувачений перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Раніше ми повідомили про те, що окупантам не вдалося підключити Запорізьку АЕС до російської енергомережі. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас