ЖИТТЯ

По обстрілам нічого не змінюється: військові розповіли про ситуацію в Енергодарі

Військові розповілили про нинішню ситуацію, яка склалася в Енергодарі. Повідомили, що на зміну військовим рф на ЗАЕС приїхав новий склад мобілізованих. Також вчора, 19 грудня, на станцію завезли велику кількість БК. По обстрілу Енергодара та Нікополя нічого не змінюється: як били так і б’ють, хоч і трохи менше.

Про це повідомляють військові з Teleram-каналу “Непосредственно Gachi”, передає Інформатор.

До вчорашнього дня, була помічена підозріла активність у районі Енергодару та в самому місті. А саме, великі колони, що пересуваються з Енергодару та у місто, нові військові рф на блокпостах, посилені огляди телефонів та особистих автомобілів, пишуть військові.

Ланцюжок побудований так хитро, що нічого не приховано. Практично всіх бородатих вивезли з АЕС та Енергодару, оскільки МАГАТЕ їхня поведінка не до вподоби. Замість них, завезли новеньких.

Вчора завезли велику кількість БК на ЗАЕС. Частина лишилася на дорозі, частина встигла заїхати на станцію.

“Навіщо їм БК і навіщо вивезли бородатих? Ніхто не залишатиме новоспечених мобіків на охороні такого об’єкта як АЕС та його міста без боєприпасів. І якщо їх кинули на станцію, то й склад для позаштатних ситуацій має бути під рукою. Весь бородатий менталітет залишив свою посаду і поїхав на Мелітополь, а отже, дали волю мобілізованим повеселитися. Тепер вони стоять на КПП, катаються містом та штормлять населення, дали владу аборигенам. З ними буде простіше впоратися. Щас тільки земля застигне, будуть сюпризи”, – пишуть військові.

Раніше ми повідомили про те, що мешканка Нікополя через обстріли залишилась без житла. Подробиці – тут.  На території Запорізької АЕС нині знаходяться близько 500 озброєних російських загарбників.

Альона Антонова

Фото: The New Times

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас