ЖИТТЯ

Уламок пройшов через лобову частку: у Мечникова провели унікальну операцію постраждалій від від ракетного удару

Жінці, яка постраждала від ракетного удару по Кривому Рогу, провели унікальну операцію на головному мозку. Постраждалу прооперували у лікарні Дніпра. Сьогодні у жінки вже повертається пам’ять.

Генеральний директор Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів хвилюючу історію порятунку жінки, що була поранена під час останньої ракетної атаки на Кривий Ріг. Про це повідомляє Інформатор.

16 грудня російська ракета зруйнувала частину триповерхового будинку у Кривому Розі. Серед тих, хто був поранений, знаходилася родина 35-річної Марини. Доньку вона прикрила від уламків будинку своїм тілом й була тяжко поранена. Зараз постраждалу прооперували в обласній лікарні імені Мечникова.

«Марина, 35 років, перебувала у квартирі у місті Кривий Ріг з донькою 1,4 роки, відчула різкий удар в голову. У сусідній кімнаті була бабуся зі старшою донькою. Марина встигла своїм тілом прикрити дитину. Від квартири залишилися тільки старі колоди і шматки цегли, що обсипалася. Втрата свідомості. Приходячи до тями, вона не знала, як і з ким зв’язатися. Одне бажання – подивитись всім рідним у вічі. Після вибуху вона потрапила на цю межу між життям”. – повідомив Сергій Риженко.

Лікарі лікарні Мечникова провели унікальну операцію у своєму житті. Як пише Риженко: “Реанімація.  Молодий лікар Вадим Ботиков під керівництвом Андрія Сірка, провів унікальну операцію у своєму житті. Уламок пройшов через лобову частку, залишив на своєму шляху масу кісткових уламків. Зруйнував лобну пазуху. Сьогодні повертається пам’ять. Нам у Мечникова судилося життя Марини відновлювати. Марина, заплющуючи очі, завжди тепер бачить свою родину…Щастя є, я знаю, коли всі живі».

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині від потрапляння російської ракети у житловий будинок помер ще один чоловік. Була з дітьми у Польщі, але повернулася: що відомо про загиблу родину з Дніпропетровщини. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас