ЖИТТЯ

Була з дітьми у Польщі, але повернулася: що відомо про загиблу родину з Дніпропетровщини

16 грудня загарбники здійснили масований ракетний удар на Дніпропетровську область. Тоді сили ППО знищили 10 ракет. На жаль, у північній частині Кривого Рогу  російська ракета влучила у житловий будинок. Там мешкало понад сто людей. 

П’ятничний удар по місту забрав чотири життя. Росіяни вбили 64-рiчну жінку і молоду родину з маленьким сином. Тринадцятеро людей поранені. Серед них четверо дітей. Розбір завалів тривав до опівночі, тоді з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку рятувальники дістали тіло 1,5-річного хлопчика. Про це повідомляє Інформатор.

«Ракета поцілила у житловий триповерховий будинок. Маємо чотирьох загиблих, серед яких молоде подружжя і їх півторарічна дитина. Ще 13 постраждалих. Інших централізовано перевезли до пунктів тимчасового перебування. Там є їжа, ліжка, все, що необхідно», – розповів голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Крики, сльози та зруйновані життя

Крики, сльози та зруйновані життя

Жінка, яка загинула від ракети у Кривому Розі, була з дітьми у Польщі, але повернулася. Про це розповів товариш загиблої родини.

“Після 24 лютого, коли рашисти обстрілювали Кривий Ріг, Олександр вивіз жінку з дітками до Польщі. Там вони були близько чотирьох місяців. Товариш сильно сумував за рідними, почувався одиноким. Кілька місяців тому Людмила з синами повернулась, хоча Олександр не надто підтримував цю ідею, бо місто обстрілювали”, – розповів чоловік на ім’я Павло.

За його словами, родина ніколи не ігнорувала сигнали тривоги, але того дня щось трапилося.

“Після приїзду товариш купив старшому сину омріяний велосипед, то ж останній час вони разом катались. Родина багато разів спускалась у бомбосховище, вони не нехтували безпекою. Чому так сталось, що цього разу вони залишились – не знаю. Напередодні Олександр казав, що піде у відпустку, бо дуже втомився. Чи, може, був після зміни і міцно спав. Так само в ліжечку знаходився і його молодший син”, – сказав чоловік.

Раніше ми повідомили про те, що п‘ять разів за ніч росіяни обстріляли Нікополь і район: постраждав 59-річний чоловік. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас