Трэш

У Кривому Розі оголошено жалобу за загиблими від ракетного удару

20 грудня, у Кривому Розі оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ворожого ракетного удару по мирному будинку. Загинуло чотири людини. Серед жертв маленька дитина. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг.

16 грудня російські крилаті ракети атакували мирний Кривий Ріг. Одна з них поцілила у багатоквартирний житловий будинок у Тернівському  районі. Загинуло чотири людини.

Як повідомляє управління преси Криворізької міської ради та міськвиконкому, обірвалися життя 64-річної жінки, молодого подружжя та їх півторарічної дитини. Ще 13 людей отримали поранення, у тому числі четверо дітей трьох та семи років.

У зв’язку з цим, розпорядженням в.о. міського голови Юрія Вілкула 20 грудня у місті оголошено днем жалоби. Прощання із загиблою молодою родиною відбудеться у вівторок, 20 грудня, об 11:00 біля будинку по вулиці Каштановій, 27. Містом буде надана допомога на поховання сім’ям загиблих у розмірі 20 тисяч кожній родині.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині від потрапляння російської ракети у житловий будинок помер ще один чоловік. Була з дітьми у Польщі, але повернулася: що відомо про загиблу родину з Дніпропетровщини. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас