ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині під час пожежі загинув пенсіонер

14 грудня, о 05:55, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання у Кам’янському. Пожежа трапилась в квартирі чотирьохповерхового будинку на вулиці Кармелюка.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Займання виникло в житловій кімнаті квартири на першому поверсі. Під час ліквідації пожежі, надзвичайники на підлозі виявили людину без свідомості. Рятувальники винесли постраждалого чоловіка на свіже повітря, де негайно приступили до надання першої домедичної допомоги.

Проводивши серцево-легеневу реанімацію, надзвичайники намагалися врятувати життя чоловікові. Нажаль, прибувші до місця події працівники екстреної медичної допомоги констатували смерть чоловіка, 1953 року народження.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на загальній площі 4 квадратних метра. Пожежу локалізовано о 06:14 та ліквідовано о 06:21. До місця події залучено 13 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що впродовж ночі ворог атакував Нікополь та місто Марганець. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас