ЖИТТЯ

Загибель двох маленьких хлопчиків на Дніпропетровщині: поліція розповіла подробиці

8 грудня, близько 14:00, виявили тіла двох зниклих дітейЇх знайшли в Інгулецькому кар’єрі. Хлопчиків з Кривого Рогу розшукували майже три тижні.

Про це повідомляє  Інформатор з посиланням на брифінг поліції Кривого Рогу. Трансляцію показав портал «Свої».

Як повідомили правоохоронці, дітей знайшли без верхнього одягу і взуття, але у шапках. Поліція припускає, що діти самостійно зняли одяг:

“Одяг ще шукають. Є припущення, що діти могли самі роздягнутися, коли зайшли у кар’єр. Взуття могло загрузнути глинистій породі, там і залишитися. Або є таке твердження, коли людина замерзає, вона починає роздягатися. Можливо це і стало причиною того, що дітей знайшли без верхнього одягу”.

Тіла були знайдені метрів 50 один від одного. На висоті і на схилі. Поверхневий огляд показав, що жодних видимих тілесних ушкоджень немає. Судова експертиза триває. Після розтину, фахівці зможуть дати інформацію з приводу смерті хлопчиків.

Нагадаємо, 8-річний Георгій Ковальов та 6-річний Данило Литенець пішли з дому 19 листопада. Дітей знайшли 8 грудня у кар’єрі. Тіла померлих хлопчиків  дістали гірничорятувальники.

Поліція не могла заходити на територію приватного підприємства, де знайшли трупи хлопчиків. Кар’єр був закритий, на місці чергували тільки охоронці підприємства.

На місце знаходження тіл, правоохоронців пустили лише разом з працівниками МНС, тому що промисловий об’єкт дуже небезпечний. Раніше горизонт, де знайшли тіла хлопчиків був закритий і відкрився лише 8 грудня.

Раніше ми повідомили про те, що 7-річного хлопчика, якого розшукували в Дніпропетровській області, знайшли мертвим. Подробиці – тут. На Дніпропетровщині 12-річня дівчинка провалилась під лід. Подробиці – тут. На Дніпропетровщині 9-місячна дитина з’їла щурячу отруту на очах у рідних.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас