ЖИТТЯ

Працівників Запорізької АЕС номіновано на звання «Людина року з контролю над озброєннями»: як проголосувати

Щороку Асоціація контролю над озброєннями номінує окремих осіб і колективи на звання «Людина року з контролю над озброєннями». Цьогоріч за героїчні зусилля з підтримки ядерної та радіаційної безпеки на атомній станції в умовах величезних труднощів, спричинених російською військовою окупацією та в умовах триваючих обстрілів станції, номінували персонал ЗАЕС.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби “Енергоатома”.

Номінантів на почесне звання відзначають за значні зусилля для просування ефективного контролю над озброєннями, нерозповсюдження та роззброєння, підтримання ядерної та радіаційної безпеки, а також підвищення обізнаності про загрози, які створює зброя масового ураження.

«Ми розуміємо, що ця номінація є малою втіхою, оскільки народ України терпить труднощі та втрати, спричинені вторгненням, але ми сподіваємося, що номінація допоможе ще більше висвітлити важливі зусилля людей, які обслуговують та експлуатують ЗАЕС, і заохотить їх вистояти. Дякуємо за ваш внесок у безпечніший світ», – наголосили організатори премії.

Переможця визначатимуть за результатами онлайн-голосування, яке розпочалося 8 грудня 2022 року і триватиме до 12 січня 2023-го. Результати оголосять наступного дня – 13 січня. Віддати свій голос на підтримку працівників ЗАЕС можна за посиланням.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі загарбники посилюють репресії проти працівників Запорізької АЕС. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас