Нікополь До сайту

Кінологи показали, як ведуться пошуки двох зниклих хлопчиків з Дніпропетровщини 

Про шестирічного Данила і восьмирічного Георгія вже багато днів нічого не відомо. Хлопчики пішли з дому 19 листопада та до цього часу не повернулися. Діти можуть бути у будь-якому місті України.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію поліції Дніпропетровської області.

Реклама

До пошукової операції долучилася кінологічна група Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону “Антарєс”. Кілька досвідчених кінологів із відомими у нашій області пошуковими собаками працюють на великих складних локаціях.

До пошукової операції долучилася кінологічна група

Пошуки ведуться довгий час

Хлопчики пішли з дому 19 листопада

Зазирають у кожний куточок

Вже багато днів про хлопчиків нічого не відомо

Працюють на великих складних локація

Наразі про долю дітей нічого не відомо

Обстежують покинуті території

Але, на жаль, знайти дітей поки не вдалося. Про це розповіла керівник “Антарєса” Лариса Борисенко.

Подивіться будь ласка на фото зниклих хлопчиків. Можливо, ви могли їх десь бачити та допомоги знайти. Діти зникли більше трьох тижнів тому. Наразі про їхню долю нічого не відомо.

Реклама

Допоможіть знайти

Прикмети Георгія: зріст близько 130 см, середньої статури, світле волосся, очі блакитні. Особливі прикмети: родима пляма під лівим оком. Був одягнений у синю куртку, сіру шапку з бубоном, чорні штани та кросівки.

Прикмети Данила: зріст близько 125 см, середньої статури, чорняве волосся, очі карі. Був одягнений у чорну куртку, темну шапку, чорні штани та чорні кросівки.

Якщо ви бачили дітей або знаєте, де можуть бути, будь ласка, подзвоніть до відділення поліції №6 за телефонами (096) 198-75-20(096) 822-09-02 або на лінію “102”.

Реклама

Альона Антонова