ЖИТТЯ

“В Нікополі додатково відкрили п’ять пунктів обігріву”: де вони розташовані, розкажуть у міськраді

День на території Нікопольського району минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Надвечір, армія рф нагадала про себе загрозою артилерійського обстрілу прибережних населених пунктів нашого регіону. 

Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Важкою залишається ситуація з електропостачання громад. Енергетики роблять все можливе, щоб подати напругу в будинки жителів, йдеться у повідомленні. Але, наслідки російської ракетної атаки, ціллю якої стали об’єкти енергетичної інфраструктури країни, подолані лише частково. Дефіцит потужності є надто великим, що призводить до аварійних відключень.

У співпраці з міською радою, ДСНС, обласним керівництвом в. Їх адреси нікопольці можуть дізнатись в міськраді, РВА, поліції, у депутатів і представників квартальних комітетів.

“Задля власної безпеки прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання”, написав Євтушенко.

Раніше ми повідомили про те, де можна отримати гуманітарну допомогу переселенцям та жителям Томаківської та Мирівської громад. Подробиці  – тут. У лікарні Мечникова рятують юнака з тяжким пораненням. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас