НОВИНИ

Кулі та уламки розрізали його життя на “до” і “після”: у Мечникова рятують юнака з тяжким пораненням

Головний лікар Мечникова Сергій Риженко розповів вражаючу історію юнака, якого вдалося повернути до життя попри дуже тяжкі поранення. Російські кулі та відламки розрізали життя чоловіка на “до” та “після”. Та бажання жити й говорити зробили свою справу. 

Хлопець втратив нирку, але зберіг віру в життя та майбутнє. Про це стало відомо з Facebook від генерального директора ДОКЛ ім. Мечникова Сергія Риженко, — пише Інформатор.

Віталій вчився в Одесі, в ліцеї морського транспорту. Мріяв про великі всесвітні подорожі. Війна розбила його юнацькі мрії та поламала плани.

Десятки днів у реанімації Мечникова. Бажання жити і говорити зробили свою справу. Втративши нирку, він зберіг віру в життя та в майбутнє. Йому в цьому допомагає медсестра Марина, їй 40, вона виховує сина 14 років. Вона віддає йому все в робочий та неробочий час.

Життя Віталія знову набуло сенсу. Він почав писати листи, говорити по телефону, не стаючи озлобленим і злим, вірячи в перемогу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині судили чоловіка, який кинув у дружину пляшку соку. У будинку на Дніпропетровщині знайшли тіла трьох людей. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас