ЖИТТЯ

Під час війни в Україні одружилися понад 200 тисяч пар: як нареченим подати заявку онлайн

За 9 місяців в Україні зареєстровано більше 200 тисяч 400 нових родин. А на світ за цей час з’явилися понад 183 тисячі новонароджених українців. Є пари, які одлружилися на передовій. Наразі для молодят спростили подання заяви на шлюб через портал “Дія”.

Адже саме зараз ми найгостріше цінуємо близьких і коханих людей. І кожна мить, проведена разом, кожна емоція, подарована одне одному – безцінна. Про це повідомляє

Щоб максимально спростити  офіційну процедуру на державному рівні, Мінцифра анонсує запуск бета-тестування заяви про шлюб на порталі “Дія”. Без походів до ДРАЦС та паперів. А вся процедура, обіцяють, триватиме до 10 хвилин.

На порталі “Дія” можна буде подати заяву на реєстрацію шлюбу і одразу обрати місце та час, формат та зал, де пройде церемонія, а також додаткові послуги, які супроводжують захід.

Долучитися до бета-тесту послуги можуть українці, які:

  •  досягли 18 років;
  •  мають електронний підпис.

Записатися на бета-тест можна тільки парою: наречений та наречена. Хоч це і тестування, ваша заява проходить реальний процес реєстрації.

Долучайтеся до бети за посиланням. Послуга реалізується Мінцифрою спільно з Міністерством юстиції України за підтримки EU4DigitalUA.

Раніше ми повідомили про те, що працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас