ЖИТТЯ

Погода на 25 листопада: у Нікополі ранок і день пройдуть без опадів

З ранку до самого вечора у Нікополі небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде південно-східного та східного напрямків, до 4 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +7 °С.. Вранці буде +7… +9 °С. Вдень очікується +9… +8 °С, а ввечері синоптики прогнозують +8… +7 °С.

Схід сонця 25-го листопада можна зустрічати о 7:00, а захід сонця чекатиме о 15:58. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1898-му: тоді вона була 14,2 градусів тепла. А найхолодніше було у 1953-му — 18,3 градусів.

25 листопада вшановується пам’ять святителя Івана Милостивого, патріарха Олександрійського. На Івана зазвичай буває сніг. Якщо дощ на Івана Милостивого, то, знову ж таки, відлига буде до Введення (4 грудня). У давнину пророблювали такий ритуал: у сніг, який щойно випав, вставляли соломинку, якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться — залишиться на землі. Якщо сніг цього дня випадав, то вважалося, що зима довго з місця не рушить і весна буде пізньою.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас