ЖИТТЯ

Під час наступу на Херсонщині на полі бою загинув працівник НЗФ

З невимовним сумом повідомили, що за підтвердженим аналізом ДНК, під час наступу на Херсонщині 29 серпня 2022 року внаслідок вибухової травми, загинув  робітник НЗФ, молодший сержант в/ч А 1962 Олексій Наумов. Він працював електрогазозварником РБЦ АТ. 

Про це стало відомо з Facebook. Про загибель нікопольця сповістили в групі “Нікополь феросплавний”

Чоловік минулого року влаштувався на підприємство, до цього багато років відпрацювавши в АТ «ПГЗК», де був активним учасником спортивних та шахових змагань, очолював культмасовий сектор.

Проте навіть за цей короткий проміжок часу, який він провів на заводі, Олексій Наумов встиг зарекомендувати себе з гарної сторони – користувався повагою в колективі, був справжнім фахівцем своєї справи та надійним товаришем.

У Олексія Наумова залишилась чудова родина – дружина Раїса та двоє дорослих дітей Юлія та Олексій, які згадують його як люблячого чоловіка та батька, палкого патріота своєї країни. Команда НЗФ висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким Захисника України.

Олексій Наумов на фронт пішов добровольцем вже 26 лютого, ні хвилини не вагаючись. К Олексій любив своє рідне місто Покров, мав там безліч друзів та знайомих, які за веселу вдачу, доброзичливість та любов до української мови, культури та вишиванок прозвали його «Добрий ранок». І навіть на полі бою він не зміг приховати своєї доброї та чуйної вдачі, розгледівши яку, побратими дали Олексію Володимировичу позивний “Добрий”.

Загинув Олексій Наумов

Загинув Олексій Наумов

Бійця поховали сьогодні в Покрові. Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…

Раніше ми повідомили про те, що від бойового поранення на передовій загинув молодий працівник НЗФ. На Донеччині загинув 57-річний воїн з Покрова. Героїчно загинув мешканець Нікополя Петро Завальний. Детальніше тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас