Нікополь До сайту

Працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин

Олександр Хачко — працівник Запорізької АЕС. Восени 2019 року він врятував дівчинку, яка провалилася під лід на озері в Енергодарі. За проявлені героїзм і мужність Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року». Нещодавно чоловік освідчився коханій в одній зі столичних пожежних частин. Закохані серця допомогли об’єднати столичні рятувальники. 

Про це повідомляє “Медіа Центр Енергодара”, передає Інформатор.

Реклама

Служба порятунку «101» поєднала під час війни закоханих з окупованих Енергодара і Бердянська. Працівник Запорізької АЕС в пожежній частині освідчився коханій Оксані, яка разом із сином Максимом виїхала з окупації в Бердянську до Запоріжжя. В новому місті вони познайомилися із запорізькими рятувальниками та часто в них гостювали. Там і зустрілися Олександр та Оксана. Спочатку вони дружили, спілкувались, а далі відчули дещо більше. До речі, син Максим – герой, який допомагає Україні своїм талантом. Юний художник продає свої картини, а зароблені кошти перераховує військовим. З початку війни хлопчик перерахував захисникам вже понад 100 тисяч гривень.

Працівник ЗАЕС, який врятував дівчину, освідчився коханій

Пропозиція руки та серця від Олександра була несподіванкою для Оксани. Вона разом з сином приїхала на запрошення спілки журналістів у Київ. А ось пропозицію влаштували поза поглядом Оксани.

Закохані серця допомогли об’єднати столичні рятувальники

Так вийшло, що Олександр теж приїхав у Київ. Він знав, що Максим разом з мамою перебувають тут. Чоловік зрозумів, що кращої нагоди, аби зізнатися у своїх почуттях, годі й шукати. Тому Олександр звернувся по допомогу до столичних рятувальників.

Реклама

Кохання під час війни

Олександр став лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року»

Під приводом екскурсії фахівці ДСНС запросили Оксану з Максимом відвідати 1 Державну пожежно-рятувальну частину. Якраз під час демонстрації роботи автодрабини несподівано пролунала «Тривога», і рятувальники мали вирушати на виклик. Перший хід на виїзд. Та от пожежний автомобіль далі фасаду не поїхав, бо із авто вийшов Олександр з квітами та обручкою. Ставши на коліно, він освідчився у коханні та почув у відповідь заповітне «Так!».

Раніше ми повідомили про те, що юна школярка з Покрова співом зібрала кошти на прилад нічного бачення для військових. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Реклама