Понад 1,5 мільйона буханок та булочок виробляють щодоби хлібозаводи області. Так, як і до війни. Продукція потрапляє не тільки на столи мешканців області. Смачні вироби везуть на передову, до звільнених з окупації міст та сіл.
Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко, передає Інформатор.
Пекарі Дніпропетровщини працюють у кілька змін – вдень і вночі. Під вий сирен та в умовах тотальної економії електрики.

Хліб на передову

Понад 1,5 мільйона буханок та булочок виробляють щодоби хлібозаводи Дніпропетровщини
Війна розширила асортимент. Крім традиційних паляниць – батон «Чорнобаївський», булочки «Стефанія», пампушки «Байрактарики» та буханці «Переможні».

Український хліб везуть на передову

Буде запашний продукт

Війна розширила асортимент
Запашний продукт потрапляє не лише на столи мешканців нашої області. Український хліб везуть на передову, до звільнених з окупації міст та сіл. Бо це і є справжній смак Батьківщини, йдеться у повідомленні.
Альона Антонова
