Понад 1,5 мільйона буханок та булочок виробляють щодоби хлібозаводи області. Так, як і до війни. Продукція потрапляє не тільки на столи мешканців області. Смачні вироби везуть на передову, до звільнених з окупації міст та сіл.
Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко, передає Інформатор.
Пекарі Дніпропетровщини працюють у кілька змін – вдень і вночі. Під вий сирен та в умовах тотальної економії електрики.
Війна розширила асортимент. Крім традиційних паляниць – батон «Чорнобаївський», булочки «Стефанія», пампушки «Байрактарики» та буханці «Переможні».
Запашний продукт потрапляє не лише на столи мешканців нашої області. Український хліб везуть на передову, до звільнених з окупації міст та сіл. Бо це і є справжній смак Батьківщини, йдеться у повідомленні.
Альона Антонова