ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині протягом ночі сталось 7 пожеж у житловому секторі: загинули 7 свиней та 16 курей

В ніч на 15-те листопада на території Дніпропетровської області виникло 7 займань в житловому секторі. Вогонь пошкодив декілька житлових будинків та господарчих споруд. Згоріли 12 тонн сіна, 150 тюків соломи, автомобіль в гаражі.  Люди не постраждали, проте вогонь забрав життя свійських тварин.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Так, у Покрові на території приватної садиби зайнялась допоміжна надвірна споруда. Вогонь встиг перекинутись на дах літньої кухні. Площа пожежі склала 50 квадратних метрів На жаль, у вогні загинули 7 свиней та 6 курей.

На Дніпропетровщині протягом ночі сталось 7 пожеж

На Дніпропетровщині протягом ночі сталось 7 пожеж

У селі Сорочино Першотравенської сільської територіальної громади горіли сарай та сінник. Вогонь також знищив сіно вагою 10 тонн та 100 тюків соломи. Площа займання склала 50 квадратних метрів.

Загинули 7 свиней та 16 курей

Загинули 7 свиней та 16 курей

У селі  Оленівка Магдалинівської селищної територіальної громади на подвір’ї приватного будинку горіло сіно вагою 2 тонни та 50 тюків соломи. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів.

Згоріло 12 тонн сіна

Згоріло 12 тонн сіна

На вулиці Степана Разіна Заводського району міста Кам’янське зайнявся одноповерховий житловий будинок. Вогонь пошкодив дах оселі на площі 80 квадратних метрів. На вулиці Бердичівській міста Кам’янського горів дах одноповерхового житлового будинку на площі 20 квадратних метрів.

Люди не постраждали

Люди не постраждали

У селі Башмачка Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району виникла чергова пожежа у житловому секторі. Через велику площу займання, до ліквідації пожежі було залучено додаткові відділення вогнеборців з Дніпра. Вогонь встиг охопити двоповерховий будинок, гараж та господарчі споруди. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів.

Вогонь охопив велику площу займання

Вогонь охопив велику площу займання

На території приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Рижкова у Нікополі виникло займання у двоповерховому гаражному боксі. Вогонь знищив домашнє майно, станки по обробці металу, пошкодив дах, ворота, конструктивні елементи гаражу та автомобіль Volkswagen, що був всередині. Також, внаслідок пожежі загинуло 10 курей. Загальна площа займання склала 200 квадратних метрів.

Згорів гараж з автомобілем

Згорів гараж з автомобілем

Рятувальники нагадують про правила пожежної та особистої безпеки у побуті. А при перших ознаках займання, ні в якому разі не зволікайте та терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером «101», адже кожна хвилина може стати вирішальною для вашого життя та здоров’я.

Згоріли 150 тюків соломи

Згоріли 150 тюків соломи

Раніше ми повідомили про те, що шістьох дітей виявили патрульні в одній із квартир на Дніпропетровщині. Також про те  що на ігровому майданчику діти отримали кулі з травматичної зброї. Подробиці історії – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас