ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 40-річний чоловік вбив односельчанина, а тіло заховав у вигрібній ямі

На Дніпропетровщині затримали 40-річного чоловіка за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень приятелю. Щоб приховати злочин, він сховав тіло на території власного домоволодіння у Петриківському районі.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Повідомлення про зникнення 44-річного чоловіка надійшло до поліції 19 серпня 2022 року. Мати зниклого розповіла, що син вийшов з дому та не повернувся.

Правоохоронці встановили, що до смерті зниклого причетний 40-річний односелець. Було встановлено, що 17 серпня біля будинку підозрюваного між чоловіками сталася сварка, під час якої нападник завдав приятелю смертельні тілесні ушкодження. Щоб приховати злочин та уникнути покарання, він сховав тіло у вигрібну яму на території власного домоволодіння.

11 листопада слідчі відділення поліції за погодженням з прокурором Слобожанської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області 42-річний чоловік через ревнощі вбив 49-річну співмешканку. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас