ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти заходилися проводити «перепис населення»

В Енергодарі окупанти заходилися проводити «перепис населення». Роблять вони це фактично примусово. Адже відмовитися від участі в цьому «переписі» неможливо.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Вже другий день окупанти та колаборанти з так званої поліції ходять по квартирах, а також зупиняють людей у дворах біля житлових будинків. Інформація про підвищену активність окупантів надходить від самих енергодарців, яким вже довелося взяти участь у «переписі», пише Дмитро Орлов.

Окрім паспортних даних та контактних телефонів людей, що залишились в місті, вимагають також надати дані про родичів, які виїхали.

Нерідко «перепис» закінчується обшуком в квартирі та прискіпливим вивченням всіх додатків в мобільному телефоні. Тож будьте максимально обережними.

Нагадаємо, сьогодні, 4 листопада, рф планує провести російське свято в Енергодарі. Загарбники розвісили по місту відповідні тематичні банери. Окрім, того, відомо, що діти, яких вивезли до росії з Енергодару “на відпочинок”, не можуть повернутися додому. Цим питанням зайнялась прокуратура.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас