ЖИТТЯ

В боях за Україну загинули двоє феросплавників з Нікополя

Знову маємо сумні звістки з передової. Одразу двоє співробітників НЗФ віддали своє життя за Батьківщину. На фронті загинув 46-річний Іван Леонов та 53-річний Олег Жданов.

Сумну звістку повідомили на сторінці “Нікополь феросплавний” у Facebook. Про це повідомляє Інформатор.

29 жовтня на Донецькому напрямку на 46 році життя загинув дозувальник АГЦ, радіотелефоніст військової частини А1126 Іван Леонов.

Іван Степанович відпрацював на НЗФ 13 років. Він був доброї та світлої душі чоловік, гарний та відповідальний робітник, надійний друг, вірний товариш, люблячий чоловік та батько.

На захист Батьківщини став за покликом серця на початку березня – дуже хотів аби його дочки та син жили у вільній та щасливій державі. Як і на роботі в цеху, так і на передовій, він сумлінно виконував бойові завдання, під час одного з яких і загинув, героїчно захищаючи нас від рашистської навали… В захисника-феросплавника залишилась дружина та троє дітей.

30 жовтня на Харківському напрямку на 53 році життя загинув газівник ТСЦ, молодший сержант, начальник радіостанцій польового вузла зв’язку військової частини А4052 Олег Жданов.

Олег Стефанович віддав підприємству майже 30 років. Професійний металург за освітою, свою роботу любив, майже весь час пропрацював в основному підрозділі заводу – ЦВФ. Звідси вийшов на пільгову пенсію, але його дієва натура прагнула руху, тож на початку року він повернувся на підприємство.

Олег Жданов не спасував перед новим викликом долі та у квітні, за мобілізацією, приєднався до лав ЗСУ. Тим паче його сини вже перебували на військовій службі.

Воював віддано та завзято. Але під час виконання чергового бойового завдання загинув внаслідок мінно-вибухової травми.
Він був гарною, світлою людиною, надійним другом та дбайливим батьком.

“Іван Леонов та Олег Жданов – були квітом нашої нації та віддали своє безцінне життя, захищаючи свої родини, Україну та нас з вами від російського агресора. Команда НЗФ висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих захисників України” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, від бойового поранення на передовій загинув молодий працівник НЗФ. Виконуючи бойове завдання героїчно загинув старший сержант з Нікополя. Захищаючи Україну загинув 28-річний солдат з Покрова. Виконуючи бойове завдання загинув захисник з Нікополя. Виявивши стійкість і мужність загинув ще один захисник з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас