ЖИТТЯ

Окупанти залишили розтяжки та міни: на Дніпропетровщині знищили 35 ворожих боєприпасів

Продовжуються роботи із розмінування територій. Рятувальники Дніпропетровщини знищили 35 ворожих боєприпасів в нашому регіоні і ще 4 – на Херсонщині. Після перевірки та розмінування обстежені території стають безпечними та доступними для цивільного населення.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням Нацполіцію в Дніпропетровській області та обласну службу ДСНС.

Поліцейських вибухотехнічної служби Дніпропетровської області у складі зведеного загону продовжують розміновувати деокуповані райони Харківської та Донецької областей.

Вибухотехніки здійснюють пошук та знешкоджують небезпечні предмети, залишені після ракетно-бомбових атак та артилерійських обстрілів з боку армії рф. Також окупанти залишили по собі розтяжки та міни, які можуть становити небезпеку для місцевих жителів.

Поліція застерігає місцевих, що знешкодження вибухонебезпечних предметів має проводитися спеціалістами. У разі виявлення підозрілих предметів повідомляйте на лінію “102”. Будьте обачними, не наражайте себе на небезпеку та дотримуйтесь правил мінної безпеки.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф під час відступу можуть підірвати житлові масиви і Запорізьку АЕС. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас