ЖИТТЯ

Заїхали заправитися: подробиці загибелі вагітної жінки під час ракетного удару по Дніпру

Ракетний удар по Дніпру забрав життя вагітної пасажирки «Таврії» на ім’я Інна. Відомо, що дівчина працювала у дитячому розважальному центрі та дуже любила дітей. Її чоловіка також було поранено під час ворожої атаки. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

У той трагічний вечір Інна знаходилася в автівці та чекала на жінку-водія, яка заправляла авто. Ось-ось вона повинна була повернутися та вони мали їхати далі. Але в той момент у АЗС прилетіла смертоносна ворожа ракета.

На жаль, дівчина при надії живцем згоріла у машині. Водійка легковика вижила, проте серйозно поранена. Наразі її рятують у лікарні. Про стан поранених під час ракетної атаки на АЗС Дніпра ми розповіли – тут.

Чоловік Інни Максим знаходиться в реанімації. У нього травма хребта та спинного мозку. Наразі лікарям складно прогнозувати, чи зможе він ходити. Як допомогти родині Інни, дізнайтесь – тут. Як виглядає місце ракетного удару, дивіться – тут.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині у вигрібній ямі знайшли тіло новонародженої дівчинки. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас