ЖИТТЯ

Загрожує інвалідність: стало відомо про стан поранених під час ракетної атаки на АЗС Дніпра

25 жовтня, російські війська вдарили ракетою по автозаправній станції у Дніпрі. Двоє людей – чоловік та вагітна жінка загинули на місці. Ще четверо людей отримали поранення.

Про стан постраждалих розповів Олексій Григорук – заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро обласний”.

Одна постраждала жінка отримала амбулаторну допомогу у міській лікарні, у неї незначна травма кисті. Наразі містянка лікується вдома. Інші троє людей, на жаль, у дуже важкому стані. Це два чоловіки 26 і 27 років та 28-річна жінка.

У постраждалих важкі травми грудної клітини, черевної порожнини, травми хребта з ушкодженням спинного мозку. Двох із них вночі прооперували. Стан усіх трьох – стабільно важкий.

На жаль, двом постраждалим напевне не вдасться уникнути інвалідності. На цей час загрози їхньому життю немає. Але попереду ще складні операції.

Серед поранених – чоловік загиблої вагітної жінки. Він вижив та отримує лікування. У нього мінно-вибухова травма: тупа травма живота, травма хребта та спинного мозку. Він теж буде прооперований.

Раніше ми повідомили про те, що поліція фіксує наслідки удару по Дніпру та Нікопольському району. Як виглядає місце ракетного удару, дивіться – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас