ЖИТТЯ

Бригада “швидкої” з Нікополя врятувала чоловіка з ножовим пораненням

Нещодавно на Нікопольську станцію екстреної медичної допомоги поступив виклик. Постраждалий з Марганцю повідомив про колото-різану рану та масивну кровотечу. Чоловік стверджував, що впав на скло з необережності. На виклик негайно виїхала бригада медиків. 

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Повідомлення опублікував генеральний директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Подія сталася 17 жовтня 2022 року. Виклик на “швидку” поступив о 12:22. Рятувати постраждалого одразу відправилась бригада у складі фельдшера Валентини Кошкіної, молодшої медсестри Олени Івахненко та водія Віталія Бугрімова.

На місці виклику виявилось, що поранення чоловіка 1966 року народження не відповідає причині виклику, яку повідомляв постраждалий. Воно носить кримінальний характер. Тому про даний випадок відразу повідомили у поліцію.

При огляді рани у пацієнта виявили проникаюче поранення клубової ділянки, внутрішню кровотечу. Хворому надали допомогу в повному обсязі: в/в доступ з інфузією розчинів, знеболення, асептична пов’язка.

Постраждалого госпіталізували до Марганецької міської лікарні для подальшого лікування, де негайно прооперували. Завдяки вмілим та професійним діям медиків було врятовано ще одне життя.

Нагадаємо, нещодавно від ворожих обстрілів окупантів з протилежного берега загинув фельдшер з Нікополя. Управління поліції Нікополя посікло осколками від ворожої ракети. Показали фото відважних правоохоронців.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас