ЖИТТЯ

Від ворожих обстрілів окупантів з протилежного берега загинув фельдшер з Нікополя

Нікополь втратив медичного фахівця, веселого хлопця, добру людину. Війна забрала фельдшера Сергія Коряку. Він загинув не на фронті, а від ворожих обстрілів Нікопольщини.

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Про непоправну втрату написав генеральний директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Нікопольська станція Центру робить неможливе з 24-го лютого, пише Радій Шевченко. Медики і не медики злагоджено, професійно, без метушні працюють так, як не зміг би ніхто. Сергій Вікторович з перших днів війни був в обоймі, не втік до Львова і не зробив себе “інвалідом”.

Від ворожих обстрілів окупантів загинув фельдшер з Нікополя

Від ворожих обстрілів окупантів загинув фельдшер з Нікополя

Пост в соцмережі повинен був бути присвячений роботі бригад, які надають екстрену медичну допомогу людям, мешканцям міста Нікополя, потерпілим від вибухів та поранень. Але його присвятили медичному працівнику – фельдшеру Сергію Коряці

Молодий чоловік в усвідомленому віці прийшов в медичну професію з одним бажанням – допомагати людям. Кмітливий працівник швидко та успішно навчався роботі в службі і через недовгий час за свої старання та вміння був переведений на бригаду інтенсивної терапії і реанімації.

Нікополь втратив медичного працівника

Нікополь втратив медичного працівника

Перспективний, розумний фельдшер. На жаль, життя і війна розпорядилися по іншому. Сергія раптово не стало. Він загинув. Не на фронті, хоча з перших днів війни з батьком звернувся в військкомат. Але загинув від війни, через те, що вона принесла на Нікопольщину: артобстріли, ракети, дрони-камікадзе. Не стало грамотного медичного працівника, веселого хлопця, доброї людини, який любив навчатися сам і навчати молоде покоління. Вічна пам’ять тобі, Сергію, йдеться у повідомленні.

“Війна забрала нашого побратима. Хай вони там повиздихають. Царство небесне тобі!”, – написав Радій Шевченко.

Колективне фото наших фахівців на "швидкій"

Колективне фото наших фахівців на “швидкій”

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас